Werkwijze

WERKWIJZE


dronepiloot west-vlaanderen

UW VRAAG



Contacteer ons met uw vraag. Stuur ons de locatie door, samen met de  het gewenste eindresultaat en het doel van de foto's of video's.  De datum of periode kan van belang zijn. Ook indoorvluchten zijn mogelijk mits de ruimte groot genoeg is.

ONS ANTWOORD



Op basis van die gegevens maken we een offerte op en geven we beschikbare data door waarop de vlucht voor uw dronereportage kan uitgevoerd worden.

goedkope luchtoto's

TAKE OFF

 

 

Eens de opdracht duidelijk is en de vlucht zorgvuldig uitgestippeld is gaan we de lucht in. De dronefotograaf zoekt naar de beste positie en de ideale hoek om uw beelden optimaal tot hun recht te laten komen.  Indien gewenst kan de opdrachtgever live meevolgen op een tablet en aangeven hoe alles in beeld gebracht moet worden. Foto's worden gemaakt in 20MP, video's in full HD of 4K. Aan kwaliteit geen gebrek dus!

AFLEVERING BEELDEN

 

 

De gemaakte beelden worden geselecteerd en  nagekeken op mogelijke privacy inbreuken. Op vraag van de klant kunnen foto's nabewerkt worden: ongewenste auto's, personen, stroomkabels, ... worden weggewerkt. Kleur en contrast worden aangepast. Ook het blurren of aanduiden van een perceel of woon√©√©nheid is mogelijk.  Videobeelden kunnen aan afgesproken prijs  gemonteerd worden tot filmpjes. De beelden worden daarna zo snel mogelijk overhandigd aan de opdrachtgever. Via een downloadlink hebt u de dronebeelden in mum van tijd.

luchtfoto's waregem

PRIVACY GEGARANDEERD!

We hechten veel belang aan de bescherming van privacy van omwonenden en voorbijgangers. Geen enkel ongewenst beeld wordt gefilmd of gepubliceerd.

dronefotografie

De volledige wetgeving vind je hier

Copyright @ All Rights Reserved